IMBCI Romania

   Modelul IMBCI de Îngrijire a binomului Mamă-Bebeluş promovează sănătatea şi confortul tuturor femeilor şi bebeluşilor în timpul sarcinii, naşterii şi alăptării, stabilind astfel un standard de top al excelenţei in domeniul îngrijirilor maternale.

  Prin procedura de acreditare a maternitatilor ca Spital Prieten al Nasterii de catre comisia IMBCI Romania, toţi cei implicaţi în acordarea de servicii maternale sunt formati conform Modelului IMBCI de Îngrijire a binomului Mamă-Bebeluş, asumandu-si in mod formal respectarea celor 10 Pasi IMBCI in practica lor profesionala.

Spital Prieten al Nasterii

16 -May -2021 - 09:42

Invitatie la Conferinta Paradigma Asistentei Medicale la Nastere in Schimbare - cu invitat special Robbie Floyd Davis, Expert in Antropologie Medicala si Culturala aplicata pe nastere

Asociatia Mame pentru Mame este desemnat Reprezentant National al IMBCO are placerea sa va invite la Conferinta Paradigma Asistentei Medicale la Nastere in Schimbare - unde va vorbi invitatul special Robbie Floyd Davis, Expert in Antropologie Medicala si Culturala aplicata pe nastere si cosilier in forul de conducere al IMBCO. Intrarea este libera. Va asteptam Joi de la ora 17 la Golden Tulip Hotel din Calea Victoriei colt cu Dacia.

Deasmenea, in cadrul vizitei oficiale Dna. Robbie Floyd Davis va vizita Luni, 28 Mai, de la ora 10, prima maternitata evaluata si certificata ca Spital Prieten al Nasterii: Maternitatea Medlife-Eva Brasov.

Mai jos puteti vizualiza afisele ambelor evenimente. Pentru a vizualiza imaginile la dimensiune completa dati Click dreapta pe imaginea dorita si apoi View Image.